Kanske.

Kanske man ska börja tänka på närvaron snart? :P speciellt med tanke på att utvecklingssamtalen kommer direkt efter lovet. Mohaha!
Jag är naturbegåvning när det gäller att ha bort nånting eller kanske slå upp det i taket så att man inte kan fortsätta med spelet mera.. Vem vet. En oupptäckt talang! Jag borde krönas! Sen om skolan inte har fler tennisbollar så ju inte det mitt problem..8-)  Fast alla hade tråkigt ändå och vi låg under med 18 -1 så jag va den enda som faktiskt skaffade oss ett poäng, den första poängen va en olyckshändelse. Jag kickar butt!
Imorn, ska jag köpa en vårjacka, ska nån med eller?

Nästa vecka ska man dårå börja tänka på vad man äter... ingen McDonalds, Burger&Co, Thai Fast Food eller Pizza, godis,chips och sånt får jag bara äta på lördagar. Och hur ska jag klara mig utan den dagliga dosen av en kaka eller två?   Jag kommer svälta!


image1

27/3 - 07

Grymt ^^, nu har man gjort en sån här också.. 
Jag måste säga att jag känner mig ansvarsfull efter dagens stapatser. "Nej men vi kunde inte komma för vi fick akut förhinder. Det är ett stort skolprojekt vi har i skolan och vi måste intervjua en kille och han ringde oss nu precis och han är svår att få tag på. Vi måste göra intervjun. Nej vi vet faktiskt inte när vi kan börja jobba, eller om vi ens KAN börja jobba för vi har så mycket på G just nu.. men tack så mycket ändå. Hej då"
Lite synd att vi aldrig fick använda den. 
Och jag kan färga håret ibland, om färgen räcker, så ni vet, gott folk.





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0