Wow, de har flyttat... eller nåt?

Det var ett tag sen jag skrev något. Kommer inte ihåg vad jag skrev sist och bryr mig inte så mycket uppriktigt sagt.
De senaste veckorna har det inte hänt så mycket.. Var på Hugos i fredags och hade mycket roligare än jag hade tänkt mig.. Inte anade jag efterdyningarna heller trots att jag varken var full eller ens onykter.
Dessutom är Denises bakkonst fulländad och jag är en underbar matchmaker då jag lyckades få ihop Elin och en annan kille som hette Jakob tror jag. Han var ganska söt faktiskt, men jag var upptagen på annat håll ;)
När jag sen vid tretiden skulle gå hem ångrade jag att jag i min enfald faktiskt trodde att jag inte behövde min mp3 när jag lämnade huset. Dumma dumma Hanna... Dessutom började det regna sista biten som grädde på moset.

Ointressant inlägg från en ointressant människa.
 
Tack och hej.

Jag är så sjukt trött på rubriker

För man kommer inte undan dem.

Det senaste jag skrev var om hur pank jag var.
Och jag är fortfarande lika back på kontot eftersom CSN bestämde sig för att jag var för lite i skolan.
MEN, jag repeterar, MEN, de som har vart ännu mindre i skolan än mig då? Som också går i klassen, varför får de pengar? Har de legat med vår homosexuella rektor, eller gått direkt till källan och haft gangbang med hela CSN-gänget?

Och ovanpå detta är mamma söt och snäll och försöker stötta mig så gott hon kan trots sin depression, för deprimerad är hon, no doubt about it, men hon försöker dölja det för vår skull.
Hjärtskärande, då hon verkar ha tappat lusten för det mesta.

När vi var små kommer jag ihåg en gång när jag var ensam hemma med mamma och hon kom på den genialiska idén att göra egna chips och daim. Daimen blev halvmjuk och inte alls knaprig, och detta var under en tid när det var jättehäftigt att ha en egen fritös hemma och vi kunde göra egna chips i denna fritös. Ganska hyggliga om jag inte missminner mig.
Those were the days.

RSS 2.0